Sidste update: 2019-01-22 13:42.51
[o] Formular

Brugte maskiner

Søgning

Har du ikke fundet den ønskede maskine?

Sæt den ønskede maskine på vores søgeliste! Vi kontakter dig når vi har fundet den maskine du ønsker.

Specielle tilbud

Specielle tilbud, varer på tilbud og lejlighedsvise tilbud

Beskyttelse af data
Dine personlige data er ikke nødvendige for at du kan se vores Internetside. Når du indtaster din E-mail adresse, navn osv. sker det udelukkende på frivillig basis. Betaling af varer og tjenesteydelser via Internet- er såvidt det er teknisk muligt, tilladt under angivelse af anonyme data eller pseudonym.

Din E-mail adresse vil blive brugt til tilsending af informationer og ydelser. Vi videregiver ikke dine data til trediemand. Du kan til enhver til afmelde vores Nyhedsbrev (tekst i bunden at meddelelsen). Når du klikker på hyperlinks i E-mails og på vores Interenetside behandles dine data anonymt. Enhver genkendelse af dine data er derfor udelukket.


 


Sociale plugins
Nr. 1 Maskinmarked anvender sociale plugins fra det sociale netværk facebook.com
Når du klikker ind på en af vore sider, der indeholder et plugin som dette, opretter din browser direkte kontakt til serveren fra facebook. Indholdet i denne plugin overføres direkte til din browser og forbindes med websiden.


Ved forbindelse med denne plugin indeholder facebook de informationer, du har søgt på de tilsvarende sider i vores internet. Du er logget ind på facebook og kan organisere visningen i din facebook konto. Når du f.eks. bruger besvarelsen "det kan jeg lide" eller giver en kommentar, bliver den tilsvarende information overført fra din browser og lagret direkte i facebook.


Formål og omfang af udveksling af data og den videre forarbejdning og benyttelse af facebook såvel som tilhørende rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dine private data, kan  læses på facebooks sider for beskyttelse af data.
Hvis du ikke ønsker facebook indsamler data fra dit besøg på Nr. 1 Maskinmarked, skal du logge dig ud fra  facebook inden du logger på vores webside.