Sidste update: 2019-01-22 12:39.02
[o] Formular

Brugte maskiner

Søgning

Har du ikke fundet den ønskede maskine?

Sæt den ønskede maskine på vores søgeliste! Vi kontakter dig når vi har fundet den maskine du ønsker.

Specielle tilbud

Specielle tilbud, varer på tilbud og lejlighedsvise tilbud

FAQ - Hyppige spørgsmål
Du finder svar på de fleste spørgsmål i listen FAQ "Frequently asked questions":
Dit spørgsmål kunne ikke besvares!
Skriv til os, vi vil hurtigst muligt besvare dit spørgsmål!

Funktioner som " se priser" kan af tekniske grunde kun vises for registrerede brugere. Registrering i Nr. 1 Maskinmarked er selvfølgelig gratis og følger "Confirmed Opt-in" princippet. Det betyder, at vi sender en e-mail til dig efter du er registreret. Det er derfor vigtigt at du oplyser den korrekte e-mail adresse.

Generelle spørgsmål

Hvor aktuelle er tilbudene i Nr. 1?

Tilbud i Nr. 1 Maskinmarkeds webside opdateres løbende! I websidens venstre hjørne ser du en tidsangivelse, der viser tidspunktet for sidste opdatering.

Hvordan bliver jeg registreret på Nr. 1 Maskinmarkeds webside?

Klik på "Ny brugerlogin" hvor du kan danne din personlige brugerprofil og få del i de mange fordele som f.eks. muligheden for at "se priser".

Jeg har glemt mit password, hvad nu?

Ved login er der et link "glemt password". Derinde skriver du din e-mail adresse og så sender vi dig et nyt password.

Spørgsmål om maskinen

Hvordan kan jeg se prisen på den ønskede maskine?

Du har fundet den ønskede maskine i vore tilbud og klikker bare på "se prisen". Hvis du ikke er logget ind hhv. registreret, åbnes et nyt vindue med "ny brugerlogin", hvor du kan logge ind eller registrere dig. (Hvordan registrerer jeg mig på Nr. 1 Maskinmarkeds webside?)

Hvordan får jeg overblik over priserne på flere maskiner?

Funktionen "straks prisliste". Når du har udfyldt formularen, får du prislisten på flere maskiner sendt pr. e-mail. Hvordan reserverer jeg den ønskede maskine? Du har fundet en maskine i vores tilbud og vil reservere den? Klik på "Reserver maskine". Den valgte maskine forbliver reserveret til dig i 48 timer (Mellemsalg forbeholdt).

Hvordan køber jeg den valgte maskine?

Du har fundet en maskine i vores tilbud? Klik på "online køb", og følg anvisningerne i formularen, udfyld den og derefter er maskinen din.

Hvordan finder jeg flere oplysninger omkring min maskine?

Du har fundet en maskine i vores tilbud og vil gerne have flere oplysninger eller vil gerne tale med sælger? Klik på "Ring tilbage service" ved siden af den valgte maskine og indtast de nødvendige oplysninger i formularen. Sælger vi så hurtigt som muligt kontakte dig telefonisk.

Jeg kan ikke finde den maskine jeg ønsker, hvilke muligheder er der så?

Du kan ikke finde den maskine du ønsker i vores tilbud? Så må du oprette en søgefunktion. Klik på "søg maskine", indtast de nødvendige oplysninger i formularen og vi kontakter dig så snart vi har et passende tilbud på den maskine du ønsker.

Tekniske spørgsmål

Hvilken skærmopløsning bør du have?

Mindst 1024x768 pixels. Dette kan indstilles i Windows 95/98/Me/XP/2000 menuen "Kontrolpanel".

Hvad bør du være opmærksom på ved browservalg?

Browserfunktionerne "Java" og "Java Script" skal være aktiverede.

Hvad gør jeg ved funktionsfejl og fejlvisning?

Vi tester standard browseren (Windows: Mozilla Firefox og Internet Explorer (>/), Mac: Safari, Mozilla Firefox) i de aktuelle versioner med normale sikkerhedsindstillinger for at få en optimal funktion. Skulle der opstå problemer, kan du teste sikkerhedsindstillingerne i din webbrowser til de generelt anvendte indstillinger: Internet Explorer 7 test- vejledning: Del 1: Funktioner-> Indstillinger -> sikkerhed -> "standard" -> klik "OK" eller "anvend" Del 2: Ekstra -> konfigurer -> beskyttese af data ->vælg "middel" klik "anvend" eller ok.

Hvilken browser anbefales for at udnytte samtlige funktioner på internetsiden?

Internet Explorer fra version 8.0 Mozilla Firefox fra version 3.0 samt aktuelle Chrome Safari versioner.